Czterech Szefów Kuchni naszych restauracji – Dariusz Gibas z Karczmy Rzym, Dariusz Malinowski z Dworu Hulanka, Maciej Matecki z Werandy i Daniel Kruszyński z Pałacu Suchary – połączyło siły, by stworzyć wyjątkowe menu cateringowe na Boże Narodzenie. Znajdziecie w nim dużo ich popisowych potraw, których nie może zabraknąć na Waszych świątecznych stołach.
Zamówienia przyjmujemy do wtorku 19 grudnia 2023 r. do godziny 14:00
pod numerem telefonu: 796 594 694
Zamówienie można też złożyć drogą mailową. Jak to zrobić? Ofertę cateringu można pobrać klikając w poniższy link:
W rubryce „Ilość” wystarczy zaznaczyć liczbę porcji wybranych dań, wskazać miejsce odbioru cateringu w Karczmie Rzym, Restauracji Weranda lub w Pałacu Suchary, uzupełnić dane kontaktowe i przesłać zamówienie na adres e-mail: rzym@karczmarzym.com.pl
MENU CATERINGU KARCZMY RZYM NA GWIAZDKĘ 2023 PRZEKĄSKI ZIMNE
Talerz mięs na zimno – karkówka ze śliwką, indyk z morelą, schab z grzybami i natką pietruszki – (160g / porcja) Specjał Dworu Hulanka!19.00 zł/porcja
Tatar z łososia gravlax (100 g/porcja)specjał Karczmy Rzym! 24.00 zł/porcja
Kremowe pate z fois gras i wątróbki drobiowej z puree z śliwki (200 g / porcja) specjał Werandy! 60 zł/sztuka
Tatar z wołu (100g / porcja) 14.00 zł/porcja
Pasztet z kaczki i karku wieprzowego z żurawiną (foremka 14×9 cm) 40.00 zł/sztuka
Pasztet wegetariański (foremka 14×9 cm) z łagodnym sosem ajwar 38.00 zł/sztuka
Ryba (dorsz ) po grecku (100g / porcja) 14.00 zł/porcja